Garmin Forerunner 305

Pulsmåleren fra Garmin som er blevet et ikon på GPS-teknologien proppet ind i et arbundsur. Med Garmin Forerunner 305 lykkeds det at producere et ur der tilfredstiller de fleste motionisters behov.

Uret har pulsmåler, GPS, gode muligheder for at forbinde det med computeren og se dine tider og sammenligne med andre træningspas.

Den virtuelle træningspartner som gør dig i stand til at træne mod andres tider på bestemte ruter er sjov. Og når du bruger den til at sammenligne din real time træningstur med din egen tidligere tur er det super sjovt og en rigtig god motivation for at gi' den noget gas.

Garmin forerunner 305 er ikke noget lille ur og nydeligt er det heller ikke. Jeg vil 100% kategorisere det som et ur til træning og kun til træning. Og stadig lidt klodset.

Når uret efter en del år på bagen stadig sælges er det fordi prisen er rigtig god som en introduktionsur til dig der vil have glæden af pulsmåling og GPS. Prisen burde ligge omkring 1.200,-. Ellers bør du se dig om efter et billigere sted at handle uret.

3 gode og en øv:
  • De mest nødvendige funktioner
  • Meget ur for pengene
  • Godt program til planlægning af træning
  • Klodset at se på

Alt i alt et rigtig fint ud til de flestes behov. Om du vil kigge efter en dyrere model må bero på din pengepung, designet og så er der de der træner/kører konkurrencer ud over 9 timer. Her ville jeg nok se mig om efter noget andet. Garmin opgiver batteritid på op til 10 timer. Men bruger du både GPS og pulsfunktion sluger uret hurtigere batteri.

Garmin 305 GPS pulsur
(annoncelink)